Hypotheekadviseurbreda

Rente variabel 2,6%

Ervaringen

Home

Ervaringen

Wat anderen van mij vinden

In mijn tijd als hypotheekadviseur heb ik een hele hoop mensen mogen ondersteunen en adviseren. Hier leest u wat deze mensen van mijn werkwijze vinden.

David Leijenaar

Hallo Pepijn we willen je nog even super bedanken voor de Financial begeleiding voor het huis wij zijn allemaal echt super blij mee 😃 super mooi huis. Top adviseur geweest voor ons. Bedankt voor je inzet 👊👍

Joelle Thomas

Wij zijn echt super blij met de service van dit bedrijf! In het bijzonder wil ik graag Yoeri Korse benoemen, vanaf het begin voelde het vertrouwd en hadden wij een hele goede klik! Hij heeft ons voorgesteld aan Pepijn van den Beemt, die heeft al het financiële voor ons geregeld en ook hem ben ik ontzettend dankbaar!! Ik raad iedereen Youri/Pepijn aan en we houden zeker contact, jullie zijn toppers!!

T. Bakkers

Met een bijna onmogelijke missie om voor mij een overbruggingskrediet te verkrijgen voor aankoop van mijn droomappartement is Pepijn van den Beemt vol energie aan de slag gegaan.

Dank zij zijn grote inzet en vastberadenheid is hem dit gelukt en ben ik hem daar heel dankbaar voor.

Laura en Bas

Pepijn heeft ons aan onze eerste woning geholpen.
Door de onzekere tijd van het coronavirus, wat speelde tijdens onze aankoop, Waren er nogal wat onzekerheden en veranderden er tijdens de aankoop en financiering nogal wat zaken.

Door het doorzettingsvermogen, het snel schakelen tussen veranderingen, door Pepijn, hebben wij nu de mogelijkheid om ons droomhuis te realiseren.

Ook al onze verzekeringen zitten nu in 1 bundel met Pepijn als tussenpersoon.

Zeker een aanrader!!

R. Wijnen

Pepijn heeft ons zeer snel en vakkundig geholpen bij de aanschaf van ons eerste huis. Van het informeren over de verschillende hypotheekvormen tot het begeleiden bij het daadwerkelijke koopproces; alles werd door hem tot in de puntjes verzorgd. Voor ons was het dankzij Pepijn te allen tijden volstrekt duidelijk welke stappen wij moesten ondernemen.

Daarnaast heeft hij voor ons ook nog een voordeliger verzekeringspakket weten af te sluiten.

Pepijn adviseert helder en is bekwaam en betrouwbaar. Een financieel adviseur waar je op kunt bouwen en die we anderen van harte aanbevelen.

Jacco

We hebben contact opgenomen met Pepijn, omdat we door de bomen het bos niet meer zagen. We waren al jaren bezig om hoofdrechtelijk ontslag te regelen van ex- partner. Dit is zeer moeizaam verlopen, ook met andere contactpersonen.

Pepijn is het vakkundig aan gegaan waardoor we al snel veel vertrouwen kregen dat het nu wel zou lukken.

Van te voren is hij heel duidelijk wat we kunnen verwachten, hoe lang het kan duren, etc. De prijs is meteen duidelijk en voor ons aanvaardbaar. Pepijn is geduldig, doortastend, zeer duidelijk in uitleg en houdt ons goed op de hoogte over gang van zaken.

Voor andere zaken als verzekeringen laten we dit graag vakkundig over aan Pepijn voortaan.

René & Melanie

Nadat we ons huis hadden gekocht, waren we op zoek naar een hypotheekadviseur die ons kon ondersteunen in het zoeken van een juiste hypotheek. Tijdens de kennismakingsgesprekken met verschillende hypotheekadviseur is onze keuze gevallen op Pepijn. Door zijn eerlijkheid en oprechte interesse gaf hij ons een vertrouwd gevoel om de samenwerking aan te gaan. Pepijn is flexibel en komt altijd zijn afspraken na. Door met hem in gesprek te gaan over onze wensen, zijn we uiteindelijk uitgekomen op een hypotheek wat bij onze persoonlijke behoeftes past. Pepijn heeft hierin een adviserende rol gehad, en liet de keuze uiteindelijk bij ons als klant. De zaken rond de hypotheek heeft hij zelfstandig en netjes geregeld, zodat wij als klant alleen maar de juiste informatie hoefden aan te leveren.

Naast de hypotheek heeft Pepijn onze verzekeringen vergeleken, en alles gebundeld in 1 pakket. Hierdoor is er 1 tussenpersoon gekomen voor al onze verzekeringen. Erg prettig.

Joost Verbeek

Pepijn heeft ons als enige adviseur over de NHG truc verteld. Als je nieuwe aanwinst boven NHG valt, maar je zelf voldoende eigen geld hebt om er onder te komen, heeft Pepijn voor me een fantastische legale oplossing uitgewerkt. Hij zal mij in 20 jaar ruim 31.000 euro schelen op een hypotheek van net onder de NHG grens. Hij is dus zijn geld dubbel en dwars waard! 

Remko

Na een lang en moeilijk traject met scheiding en de weizigingen in de wetgeving omtrent hypotheken heeft Pepijn de juiste weg weten te bewandelen. ik was al een tijd bezig met de hypotheek verstrekker waar mijn oude hypotheek liep om het op te lossen maar dat liep niet zoals gewenst. na Pepijn te hebben benaderd kwam er toch een oplossing in beeld en hebben we in een relatief korte tijd toch de hypotheek weten over te sluiten en er valt daardoor een grote last van mijn schouders. Pepijn kent de hypotheek markt goed en zal geen moment het belang van zijn klant uit het oog verliezen. Ik zeg in een woord: GEWELDIG.
Mocht je een adviseur op maat zoeken dan kun je met Pepijn van den Beemt uitstekend zaken doen.

Een tevreden klant. Remko

Frie Buijks

Pepijn gaat tot het uiterste om resultaat te boeken. En zijn vasthoudendheid heeft voor ons een goed resultaat opgeleverd. Wij wonen nu naar volle tevredenheid.

Linda

Fijn bedrijf en fijne man met kennis van zaken. Er wordt samen bekeken welke hypotheek of verzekering het beste past. Goed advies en zeer goede service.

Haary en Annet

Pepijn je hebt ons supersnel en accuraat geholpen met onze hypotheek. En wat bleek al snel : 15 jaar geleden was je ook bij ons, toe in Vlaardingen om te bemiddelen. Je herkende ons vrijwel meteen. Heel knap. We zijn super blij met ons nieuwe huis en gaan je zeker aanbevelen. Van ons een 10+.

Wouter

Pepijn heeft, toen het nodig was, een voor ons onbekende weg in hypotheekland weten te vinden.

Gerard Moerenhout

Een goede gesprekspartner, zakelijk competent en innemend in persoonlijke benadering. Bij de wijziging van mijn hypotheek en verzekeringen was de heer Van den Beemt een betrouwbare ondersteuning.

Umit

Pas een huis gekocht, met dank aan Pepijn. Heeft me alles vooraf heel duidelijk uitgelegd, loopt alle stappen netjes duidelijk na. Belt netjes als er afgesproken is. Iedere stap dat je dichter bij je huis bent krijg je te horen. Zijn er punten die door derden niet geregeld zijn: gaat hij der per direct achter aan.

Coen Pijpers

Sinds medio 2011 is Pepijn mijn financieel adviseur. Hij heeft me prima geholpen met het afronden van m’n scheiding en ook met betrekking tot het regelen van andere zaken staat hij z’n mannetje.
Ik ken hem als een eerlijke, open, aardige en kundige man met veel kennis van de materie.
Als je hem nodig hebt is hij er voor je.

C. Pijpers

Theo Booij

Pepijn is iemand die vaak in de choas en wanorde die een leek heeft op de
financiele markten direct weet hoe een aanpak geformuleerd moet worden om
orde op zake te stellen en weet deze om te zetten in concrete daden die echt
vruchten afwerpen. Ook bij al mijn connecties die ik hem aanbeveel krijg ik
vaak de reactie terug dat het jammer is dat ze hem niet eerder kenden!”

Wim Kerkhof

Eind vorig jaar ben ik via de advocaat die onze scheiding regelde in contact gekomen met Pepijn van den Beemt. Hij heeft mij op een zeer discrete en correcte manier geholpen in het afhandelen van de financiële zaken rondom de scheiding. Zelfs vanaf zijn vakantie adres bleef hij vol passie helpen. Dankzij hem heb ik nu mijn huis kunnen overnemen en behouden. Zonder hem was dit in deze crisistijd (economisch en emotioneel) zeker niet gelukt. Hij geeft je op een open manier duidelijk advies en persoonlijke service. Ik wil hem dan ook van harte aanbevelen als financieel adviseur.

Bas Maas

Dankzij Pepijn heb ik in deze moeilijke(crisis)tijd een goede hypotheek kunnen afsluiten. Daar waar banken de handdoek in de ring gooiden, ging Pepijn verder opzoek naar een oplossing en vondt deze. Ik heb na relatie-breuk toch mijn woning kunnen behouden en een bijpassende financiering kunnen vinden. Al mijn verzekeringen lopen inmiddels via Pepijn,en ook voor de belasting aangifte weet ik hem te vinden.
Als hij een doel voor ogen heeft zal hij er alles aan doen om dat proberen te realiseren. Pepijn is Eerlijk, Duidelijk en Feitelijk.
Bedankt!

Joram Bartman

Pepijn heb ik vorig jaar leren kennen als een zeer vakbekwame adviseur met oog voor de klant. Hij gaat voor het beste resultaat en doet er alles voor. Ik heb zowel mijn particuliere als zakelijke verzekeringen bij Pepijn onder gebracht. Door zijn toewijding en ervaring heb je met Pepijn een vakbekwame en ervaren adviseur in de arm.

Christiaan Pieters

2 jaar geleden mijn huis gekocht. Van den Beemt assurantiën heeft mij prima geholpen met een hypotheek dat past bij mijn financiële situatie. Ook de nazorg is goed te noemen! Van den Beemt assurantiën is betrokken bij de klant en de dienstverlening houdt niet op nadat iemand een huis heeft gekocht!

Valentijn Roos

Mijn naam is Valentijn Roos, ik was opzoek naar mijn eerste woning I.V.M. het emigreren van mijn ouders. In April 2019 heb ik een woning gevonden wat mij aansprak en door de huizenbemiddelaar terecht gekomen bij van den Beemt Assurantiën. Pepijn heeft mij zeer goed begeleid en geadviseerd over het kopen van mijn eerste woning wat voor een jonge man van 21 jaar toch een behoorlijke stap is in zijn eentje. Doordat de woning net wat boven mijn budget was, kwam ik ook in aanmerking voor een starterslening, dit is een vrij nieuwe lening waar weinig mensen iets vanaf weet. Dus lastig om zo iets te regelen. Dit was voor Pepijn ook nieuw maar met de juiste inzet, doorzetting en communicatie was de lening vrij snel geregeld, er zaten wel wat hobbels in de weg door wat onduidelijkheden, maar dit pakte Pepijn goed op, door gelijk aan de telefoon te hangen. Het is ook van groot belang al betaald je er voor om geadviseerd te worden om zelf ook moeite te doen om op de hoogte te blijven. Hierbij raad ik zeker iedereen aan om door Pepijn begeleid te worden.Als hij een doel voor ogen heeft zal hij er alles aan doen om dat proberen te realiseren. Pepijn is Eerlijk, Duidelijk en Feitelijk.
Bedankt!

Peter en Greet van Oevelen

Wij hadden een hypotheek nodig. We kwamen in contact met dhr Pepijn van den Beemt en hebben ons laten voorlichten wat de mogelijkheden waren voor ons. Normaal regel ik alles zelf bij banken en maatschappijen maar ik had hier een goed gevoel bij. We hebben al onze wensen besproken en Pepijn had zeer veel geduld en heeft alle mogelijkheden besproken en uitgerekend. Tijdens de aanvraag zijn we ook steeds goed op de hoogte gehouden wat ikzelf zeer op prijs stelde. De hypotheek was ook snel geregeld. We zijn uiterst tevreden met Van den Beemt Assurantiën. En tenslotte een bos bloemen die we ontvingen bij de notaris tijdens de overdracht was wel heel attent. Hartelijk dank voor de uitstekende service.

Dhr. P.J. Baijings

Toen wij te horen kregen onze huurwoning eindelijk te kunnen kopen waren we door het dolle heen. Na een goed gesprek met dhr. Van den Beemt leek de hypotheek geen probleem en hebben we de koop getekend. Een recent medisch incident, waar ik verder helemaal niet meer stil bij heb gestaan omdat het zo goed ging, maakte de eerste keuze van de hypotheek echter onmogelijk. En dit midden in juli… Uiteraard iedereen op vakantie. Wij begonnen hem behoorlijk te knijpen – of het nog zou lukken voor 1 augustus – maar ondanks zijn buitenlandse familievakantie heeft dhr. Van den Beemt voor ons met heel veel inzet, op tijd, nog een zelfs iets goedkopere hypotheek kunnen regelen.

Niets dan lof en sorry, we hadden je graag rust gegund in je vakantie. Nogmaals bedankt, we wonen heerlijk hier. Patrick en Mirjam

Fam. Schrauwen

Pepijn heeft ons geweldig geholpen met onze nieuwe hypotheek, geeft duidelijk advies en denkt met je mee. Tijdens de bemiddeling merk je dat hij veel tijd en energie steekt om tot een uitstekend eindresultaat te komen. Wij zijn uitstekend geholpen en blijven zeer zeker klant bij hem voor de toekomst.Bedankt!

Lien

Het is heel prettig te weten dat Pepijn je ten alle tijden van dienst kan/wil zijn.
Door snel te reageren en te handelen n.a.v vragen en of zaken voel ik me gehoord en serieus genomen.

Toch heel belangrijk,een goede service en kwaliteit.

Martin de Groot

Het is heel prettig te weten dat Pepijn je ten alle tijden van dienst kan/wil zijn.
Door snel te reageren en te handelen n.a.v vragen en of zaken voel ik me gehoord en serieus genomen.

Toch heel belangrijk,een goede service en kwaliteit.

Martijn Kanters

Al mijn ervaringen met Pepijn, waaronder het binnen een week rondkrijgen van een hypotheek, zijn uitstekend te noemen. Een goudeerlijke, toegewijde en  bijzonder fijne vent, die ik iedereen van harte aanbeveel!

B. Donkelaar

In 2007 plannen gemaakt om een huis te gaan kopen en via mijn zwager in contact gekomen met Pepijn. Hij is diverse malen langs geweest om ons te informeren over de mogelijke hypotheken met de daarbij behorende risico’s. Vervolgens hebben we een huis gevonden en gekocht, waarbij Pepijn voor een goede financiële afwikkeling heeft gezorgd. Verder besparen we nu geld doordat Pepijn iedere keer die verzekering uitzoekt die bij ons past en het goedkoopste is. Keep up the good work!!

Jeroen van Mook

Pepijn heeft ons goed geholpen met het vinden van de juiste hypotheek voor ons huis. We konden voor alle vragen bij hem terecht en hij heeft alles duidelijk uitgelegd.
Wij zijn zeer tevreden over Pepijn.

Groetjes Jeroen en Anouk van Mook

Gabriela

Ik werk inmiddels een paar jaar met Pepijn en ik vind de samenwerking erg prettig. Hij is heel professioneel en reageert snel en adequaat.

T. van der Maarel

Erg goede ervaring met de expertise van Pepijn op het gebied van hypotheken en bijbehorende verzekeringen. Hij heeft gedetailleerd uitgezocht hoe een schenking in de aankoop van een huis verwerkt kon worden en was ook altijd in staat alles simpel en duidelijk uit te leggen.
Goede bereikbaarheid, persoonlijke en snelle werkwijze.

Van Steen

ik heb 2 jaar geleden mijn verzekeringen bij Van Den Beemt Assuranties ondergebracht. ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben. en dat is niet alleen omdat ik nu een stuk voordeliger uit ben voor eenzelfde dekking als dat ik voorheen had. altijd bereikbaar zijn voor kleine en grote zaken, duidelijke uitleg en een snelle afhandeling zijn voor mij zeker zo belangrijk. bij Van Den Beemt Assuranties heb ik echt het idee dat de klant voorop staat. ook op financieel gebied heeft Van Den Beemt Assuranties veel te bieden en neemt de tijd om je goed te informeren.

G. Hermes

Fijne, rustige uitleg en bij onduidelijkheden een extra uitleg, zodat alles duidelijk is geworden. Super goed geregeld en up-to-date communicatie. Pepijn, bedankt!

Dhr. P.J. Baijings

Toen wij te horen kregen onze huurwoning eindelijk te kunnen kopen waren we door het dolle heen. Na een goed gesprek met dhr. Van den Beemt leek de hypotheek geen probleem en hebben we de koop getekend.

Een recent medisch incident, waar ik verder helemaal niet meer stil bij heb gestaan omdat het zo goed ging, maakte de eerste keuze van de hypotheek echter onmogelijk. En dit midden in juli… Uiteraard iedereen op vakantie.

Wij begonnen hem behoorlijk te knijpen – of het nog zou lukken voor 1 augustus – maar ondanks zijn buitenlandse familievakantie heeft dhr. Van den Beemt voor ons met heel veel inzet, op tijd, nog een zelfs iets goedkopere hypotheek kunnen regelen.

Niets dan lof en sorry, we hadden je graag rust gegund in je vakantie. Nogmaals bedankt, we wonen heerlijk hier. Patrick en Mirjam

Aart & Richelle

Omdat wij een leuke nieuwbouw woning op het oog hadden waren wij op zoek naar een passende hypotheek. Zoals de meesten wilden ook wij 2 of 3 offertes opvragen om een goed vergelijk te kunnen maken. Nadat we een offerte aanvraag gedaan hadden bij een van de reguliere banken, bedachten we ons dat we in het verleden heel prettig contact hebben gehad met Van den Beemt assurantiën.

Destijds werden de jaarlijkse belastingaangiftes door Pepijn ingevuld, dat was het eigenlijk het eerste contact. Dat is ruim 13 jaar geleden. Voor de woning waarin we nu wonen, waren we toen op zoek naar hypotheekadvies. We vroegen Pepijn een offerte uit te brengen. Behalve zijn offerte hadden we ook nog 1 andere aanbieder benaderd. De offerte van Pepijn en die van de andere aanbieder lagen toen heel dicht bij elkaar. Was een hele opgave om een keus te maken en het was ook echt een moeilijke keus, waarbij we uiteindelijk toch voor de andere aanbieder hadden gekozen. De enthousiaste benadering van Pepijn en het feit dat hij altijd snel op mailtjes reageert in combinatie met zijn sportieve houding, hoewel we niet voor zijn offerte hadden gekozen zijn ons altijd bijgebleven.

De mailgegevens van Van den Beemt assurantiën hadden we nog, dus gelijk maar een mail gestuurd. Kort daarop werden we uitgenodigd voor een eerste gesprek. Hoewel er heel wat jaar tussen zat, wist Pepijn nog wie wij waren. Was grappig om elkaar na al die jaren weer te zien. Bij vergelijking van de aanbiedingen was de offerte die Pepijn uitbracht een mooie hypotheekvorm die perfect bij ons past.
Afgelopen woensdag hebben wij bij de notaris alle papieren getekend en werden we ook nog eens aangenaam verrast door een bos bloemen vanuit Van den Beemt assurantiën.

Pepijn hartelijk dank voor de enthousiaste en professionele ondersteuning!!

Kees en Elly Meijler

VAKKENNIS, PASSIE, DOORZETTINGSVERMOGEN, VRIENDELIJKHEID

Dit is wat wij vonden van Pepijn. Via de Huizenbemiddelaar zijn wij in contact gekomen met Pepijn. Na een kennismakingsgesprek hadden wij direct een vertrouwd gevoel. Pepijn heeft voor ons heel veel werk verricht ivm het krijgen van een nieuwe hypotheek voor ons  huis. Continu zijn wij op de hoogte gehouden en hebben we veel overleg gehad. Door zijn vakkennis en doorzettingsvermogen hebben wij een keurige hypotheek kunnen krijgen. Verder heeft hij ons gehele verzekeringspakket nagekeken en waar nodig overgesloten en aangepast. Wij zijn super tevreden met alles wat hij voor ons heeft betekend. Wij zullen Pepijn zeker aanbevelen aan ieder die ons dat vraagt.

Pepijn nogmaals bedankt en we hopen je nog lang als adviseur te hebben. Je verdient een dikke 10.

Tom

Ik wil je nog even bedanken voor de bloemen en al de support en begeleiding die ik heb gekregen van jou!

Het waren stresserende maanden waar jij het meeste van hebt weggenomen!

Thanks!