Hypotheekadviseurbreda

Rente variabel 2,6%

Hypotheek oversluiten

Home

Hypotheek oversluiten

Hypotheek oversluiten

Vaak is bekend dat mensen die een beleggingshypotheek hebben afgesloten aan het einde van de looptijd tienduizenden euro’s tekortkomen. De oorzaak hiervan ligt bijvoorbeeld in de slechte beursgang. Hierdoor liggen de rendementen, die u werden voorgespiegeld bij het afsluiten van de hypotheek, niet zo hoog als verwacht. Uw hypotheek oversluiten biedt dan uitkomst. Van den Beemt Assurantiën biedt persoonlijk hypotheekadvies via Hypotheekadviseur Breda.

Uw hypotheek oversluiten: Zo werkt het.

Het oversluiten van uw hypotheek houdt in feite in dat u overstapt naar een andere hypotheekverstrekker. Waar uw eigen hypotheekverstrekker in eerste instantie aantrekkelijk leek door de lage tarieven, kan het zijn dat u nu nóg voordeliger uit bent door uw hypotheek aan te passen. Uw hypotheek veranderen doet u aan de hand van een deskundig advies. Laat u adviseren door Hypotheekadviseur Breda en zorg voor een lage hypotheekrente waar u blij van wordt.

Een hypotheek oversluiten is niet gratis. Toch kan het voor u verstandig zijn om uw hypotheek aan te laten passen, waardoor u op de lange termijn goedkoper uit bent. Op het moment dat de maandelijkse besparingen door de lagere rente van uw nieuwe hypotheek hoger uitvallen dan de kosten voor het oversluiten, is er geen vuiltje aan de lucht. In dit geval lost u uw nieuwe hypotheek annuïtair af, krimpt uw hypotheeksom maandelijks in en zijn al uw kosten op de einddatum afgelost.

Uw hypotheek oversluiten: Zo werkt het.

Wilt u meer informatie omtrent de oversluitprocedure of heeft u interesse in advies op maat en begeleiding bij het oversluiten van uw hypotheek? Bel dan 076 532 2233 en maak direct een afspraak. Ook kunt u een offerte aanvragen om meer inzicht te verkrijgen in uw situatie.

Hypotheek oversluiten? Bespreek de mogelijkheden